Безкоштовні Оголошення

електро-, бензо-, акумуляторний інструмент, запасні частини, витратні матеріали

Додати в обране
3999

Магазин «Добрий господар» входить до мережі магазинів       

ТОВ «Центр Інструментів» і є офіційним дилером ТМ STIHL в Україні. Асортимент товарів (електро-, бензо-, акумуляторний інструмент, запасні частини, витратні матеріали) складає більш ніж 1 000 найменувань і постійно оновлюється та розширюється.  

Вся наша продукція відрізняється високою якістю, та обов’язково  проходить сертифікацію на території України,  з наданням офіційної гарантії від виробника. В разі необхідності можлива доставка як власним транспортом по території міста та області, так і транспортними компаніями (Нова Пошта, САТ, тощо).  

В структуру мережі входять сервісний центр та цехи стрічкових і дискових пил, які укомплектовані всім необхідним обладнанням, пристосуваннями, а також висококваліфікованим персоналом, що проходить систематичне навчання, а також перевірку знань і навичок у відповідності до вимог чинного законодавства і міжнародних стандартів.   

Завдяки гнучкій ціновій політиці, широкому асортименту товарів та послуг, високому рівню сервісу і обслуговування, ми можемо задовольнити вимоги найвибагливішого клієнта!  

Детальну інформацію щодо товарів та послуг Ви можете дізнатись за  телефонами (096) 470-00-11, а також на сайті https://centr.in.ua 

Україна
Сміла

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Павло
centr-instrumentov@ukr.net
+38096470011
Находится в: Інструменти
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 678