Безкоштовні Оголошення

Закупівля послуг щодо створення технічного завдання на проектування вебсайту

Додати в обране

Міжнародна організація права розвитку (IDLO) радо запрошує Вашу компанію/організацію подати Заявку на участь у запиті на отримання цінової пропозиції щодо створення технічного завдання на проектування вебсайту Тренінгового центру прокурорів України (ТЦПУ).

Для отримання необхідної інформації та всіх необхідних матеріалів щодо умов подання Заявки на участь у Запиті на отримання цінової пропозиції RFQ N_UA_2021_001, що доступні англійською та українською, будь ласка перейдіть за наступним лінком:

Ukraine - Creation of TOR for Website Development RFQ N_UA_2021_001 | IDLO - International Development Law Organization

Заявки необхідно надсилати на таку захищену електронну адресу: ukr-tenders@idlo.int не пізніше 26 жовтня 2021 року, 15:00 за місцевим часом у Римі, Італія, зазначивши у темі листа «Запит на отримання цінової пропозиції RFQ №. UA_2021_001».

Учасникам тендеру, які звертаються з проханням надати роз’яснення щодо положень, викладених у цьому Запиті на отримання цінової пропозиції, слід подати своє звернення у письмовій формі та надіслати його на електронну адресу ukr-tenders@idlo.int не пізніше ніж за 48 години до кінцевого терміну подання тендерних заявок.

 

Поданням тендерної заявки у відповідь на цю інформацію учасники тендеру підтверджують прийняття Загальних умов та положень IDLO, що також доступні за зазначеним посиланням вище.

Україна
Київ

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

ukr-tenders@idlo.int
Находится в: Інші послуги
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 259