Безкоштовні Оголошення

соєве борошно знежирене

Додати в обране

Соєве борошно знежирене – тонко дисперсний харчовий продукт, отриманий шляхом подрібнення або розмелювання. Продукт переробки сої, додаткова сировина для хлібобулочних, кондитерських і м’ясних виробів. Соєве знежирене борошно добре себе зарекомендувало для вироблення хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою і біологічною цінністю .В соєвому знежиреному борошні, порівняно з пшеничним борошном, міститься втричі більше білка, вдвічі більше лізину, вдвічі більше вітамінів В1, В2, уп’ятеро більше кальція і калія, і приблизно вдвічі більше харчових волокон. При виробництві хлібобулочних виробів, соєве борошно додають в кількості 3-5% .Застосування соєвого борошна підвищує водопоглинальну здатність тіста, збільшує вихід продукції, сповільнює процес черствіння хліба, через підвищений вміст білка і харчових волокон, сприяє кращому його засвоєнню.trong>

muka-foto
agrosnab03-blok-20
Україна
Киев

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Агроснаб
v.ometsinski@gmail.com
+380503875858
Находится в: Продукти Напої
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 729