Безкоштовні Оголошення

Ріпаковий стіл “Rape Fiore” 5-10,7 м

Додати в обране
189050

Ріпаковий стіл Rape Fiore використовують для збирання ріпаку та гірчиці методом прямого комбайнування через дообладнання стандартної зернової жниварки.

Ріпаковий стіл працює в парі з прямоточними шнековими зерновими жниварками шириною захвату від 5 до 12 м будь-яких виробників.  


Використання ріпакового столу дозволяє знизити втрати під час збирання на 30% порівняно з класичними зерновими жниварками.

Переваги:

  • Жорстка конструкція рами
  • Якісна ножова смуга з ресорної сталі разом з полегшеними штамповано-зварними пальцями, в сукупності зменшують навантаження і масу при роботі різального апарату.
  • Планетарний привід ножа Rolmetal збільшує частоту зрізання горизонтального і вертикальних ножів на 200-300 подвійних ходів в хвилину
  • Простота обслуговування Повна відсутність гідравліки і трансмісійних передач спрощують обслуговування і знижують масу пристрою.
  • Подвійні активні ножі дільника та ефективний кут нахилу забезпечують якісний зріз рослини за рахунок підвищеної частоти зрізу без додаткових дорогих гідравлічних чи електричних дільників.
  • Пастка для насіння ріпаку яка виключає висипання насіння ріпаку та гірчиці у зворотньому напрямку.
rapefiore1
rapefiore2
Україна
Дніпро
Олександра Оцупа 2

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Владислав
sunfloromarketing@gmail.com
+380676120066
Находится в: Сільгосптехніка
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 52