Безкоштовні Оголошення

Фронтальний навантажувач «Sunpower» max 1200

Додати в обране
165086

Фронтальний навантажувач «Sunpower» max 1200  - універсальний навісний робочий орган з покращеними характеристиками для обладнання тракторів класу 1,4 вітчизняного та закордонного виробництва. Ідеально справляється з задачами навантаження і розвантаження різних дрібносипучих матеріалів, таких як щебінь, пісок, гравій, а також штучних та крупногабаритних вантажів.

Фронтальний навантажувач Sunpower затребуваний в сільському господарстві для навантаження-розвантаження і транспортування добрив, зерна, овочів і фруктів, кормів, гною.

В зимовий період навантажувач чудово підійде для чищення від снігу.

Фронтальним навантажувачем «Sunpower» max 1200 може бути обладнаний будь-який трактор класу 1,4 з потужністю двигуна до 100 к.с.

Переваги:

  • Навантажувач може бути оснащений ковшом, вилами та крюком для мішків Біг-бегів. На замовлення можуть бути виготовленні додаткові робочі органи під потреби клієнта.
  • Пристосований до будь-якого трактора класу 1,4 вітчизняного та імпортного виробництва
  • Навантажувач може підіймати вантаж на висоту до 4,5 метрів та має кут повороту (вивантаження) ковша до 69°, що дозволяє комфортно виконувати більшість навантажувально-розвантажувальних операцій.
sunpower1
ad5y7x8ynd8zrutbk3dvumxqs6ptc6m3
Україна
Дніпро
Олександра Оцупа 2

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Владислав
sunfloromarketing@gmail.com
+380676120066
Находится в: Сільгосптехніка
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 64