Безкоштовні Оголошення

Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

Додати в обране
190

Сир твердий "Український 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений смак, з натяком на горіхи, і приємним ароматом. Вміст жиру в такому сирі становить 50%, що робить його поживнішим. Сир український ідеально підходить для вживання як самостійна закуска, а також для використання в кулінарії, наприклад, для приготування салатів або запіканок. В наявності-коло, брус. Відмінна якість, хороша ціна. Самовивіз, доставка в регіони" href="/Сир твердий Український 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений смак, з натяком на горіхи, і приємним ароматом. Вміст жиру в такому сирі становить 50%, що робить його поживнішим. Сир український ідеально підходить для вживання як самостійна закуска, а також для використання в кулінарії, наприклад, для приготування салатів або запіканок. В наявності-коло, брус. Відмінна якість, хороша ціна. Самовивіз, доставка в регіони">Сир твердий Український 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений смак, з натяком на горіхи, і приємним ароматом. Вміст жиру в такому сирі становить 50%, що робить його поживнішим. Сир український ідеально підходить для вживання як самостійна закуска, а також для використання в кулінарії, наприклад, для приготування салатів або запіканок. В наявності-коло, брус. Відмінна якість, хороша ціна. Самовивіз, доставка в регіони

210
211
Україна
Полтава
вул.Лугова,4

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

ТОВ АГРОМОЛТРАНС
sheva.967@ukr.net
+380506028262
Находится в: Продукти Напої
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 46