Безкоштовні Оголошення

горохове борошно

Додати в обране

Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

mukafoto
agro-maek
Україна
Київ

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Агроснаб
v.ometsinski@gmail.com
0503875858
Находится в: Продукти Напої
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 64