Безкоштовні Оголошення

рисове борошно від виробника

Додати в обране
ometsinski

Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:

- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;

- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;

- утворює стійкі гелі.

Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.

Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

ukrajinske
risovaya-muka
Україна
Киев

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Агроснаб.ТОВ
v.ometsinski@gmail.com
+380503875858
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 740