Сировина і матеріали
Додати в обране
Ціна (грн): Вадим
По лабораторным данным стойкость майонеза с содержанием жира порядка 30 – 40%, в которых использована рисовая мука, составляет 90%. Рисовая мука не имеет ограничений п
Фото 1: 

Фото 2: 

Додати в обране
Використання конопляного борошна дозволяє отримати хліб підвищенної харчової цінності, так як в ньому збільшується вміст білків, вміст жирів і вміст клетчатки. Те
Фото 1: 

Фото 2: 

Додати в обране
Ціна (грн): Вадим
Під час використання рисового борошна карамелізація
не відбувається, тому можна поступово підвищувати температуру
виготовлення глазурі до (180-200°), що пришвидшує
Фото 1: 

Фото 2: 

Додати в обране
Ціна (грн): ometsinski
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати
Фото 1: 

Фото 2: 
