Безкоштовні Оголошення

Персоналізована косметика з натуральними інгредієнтами

Додати в обране

Стандартний набір: 2760 грн.
Мінінабір: 1890 грн.

Skin ID – це перший в Україні бренд персоналізованої косметики, який базується на індивідуальному підході та дерматологічній експертизі.
Кожен продукт ми створюємо спеціально під вас, тому наша косметика може впоратись з будь-якими проблемами: акне, зморшками, розширеними порами, жирним блиском, сухістю, чутливістю, лущенням та ін.

Чому косметика Skin ID – це те, що потрібно, якщо ви хочете мати ідеальну шкіру:

1. Індивідуальний підхід до потреб шкіри. Наші дерматологи підбирають для неї саме ті інгредієнти, які легко впораються з будь-якими вашими проблемами.
2. Екологічно чисті та натуральні інгредієнти. Продукти відповідають найвищим стандартам якості та проходить декілька експертиз, перш ніж потрапити до вас у руки.
3. Сертифікація згідно з міжнародними стандартами якості ISO 9001. Виробництво дотримується Європейської косметичної директиви та орієнтовано на GMP, HACCP.
4. Комплексний догляд. Косметика Skin ID продається у наборах з шести засобів, кожен з яких доповнює і посилює інший.

У набір входять шість продуктів:

- засіб для очищення;
- тонік;
- сироватка;
- концентрат;
- денний крем;
- нічний крем;

Косметика Skin ID підходить для будь-якого типу шкіри, не має вікових обмежень, не містить барвників, парабенів, силіконів, шкідливих сульфатів (SLS, SLES) та емульгаторів, синтетичних ароматизаторів.

Ми не тестуємо косметику на тваринах, наше паковання підлягає переробці.

Щоб отримати набір косметики Skin ID вам треба пройти дерматологічний тест на сайті https://skinid.com.ua/. Це допоможе нам визначити, які активні інгредієнти підходять вашій шкірі, а потім ми створюємо на їхній основі формулу продукту.

 

000
Україна
Київ

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Менеджер
Находится в: Краса
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 278